Leuke wedstrijd, maar geen punten voor Sparta

Rotterdam & Regio
mainImage
Orange Pictures
Bryan Smeets.

Op het besneeuwde Kasteel speelde Sparta zaterdagavond een aantrekkelijke wedstrijd tegen PSV, maar de punten gingen mee naar Eindhoven. Sparta verloor namelijk met 3-5.

De Kasteelclub opende via Bryan Smeets al in de 4e minuut de score. Mauro Júnior maakte op aangeven van Noni Madueke halverwege de eerste helft gelijk. Kort voor rust viel Cody Gakpo geblesseerd uit. Zijn vervanger Donyell Malen zette PSV kort na de pauze op voorsprong en vrijwel direct daarna maakte Madueke de derde PSV-treffer. Philipp Max scoorde in de 72e minuut, gevolgd door de 2-4 van invaller Danzell Gravenberch in de 75e minuut. In de 87e minuut benutte Reda Kharchouch een strafschop, maar verder kwam Sparta niet. Malen zorgde in blessuretijd voor de 3-5.